echte edelstenen

premium kwaliteit

maat verstelbaar

betaalbaar

Lees hieronder meer...

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Echte edelstenen. The “vintage gold'' geïnspireerde ringen bevatten echte edelstenen. Elke steen heeft een eigen betekenis, ze vertellen dus allemaal hun eigen verhaal door middel van de echte edelstenen. Vind de betekenis van elke steen bij de productbeschrijving van elke ring of lees hieronder.

Premium kwaliteit. The “vintage gold'' geïnspireerde ringen zijn gemaakt van een premium kwaliteit. Ze zijn gemaakt van een 18K gouden plating over messing.

Maat verstelbaar. Je hoeft je niet langer druk te maken over je ringmaat met onze '' vintage gold '' geïnspireerde ringen, want ze zijn verstelbaar. Je kunt de achterkant van de ring eenvoudig aanpassen aan je eigen ringmaat. Je kunt het op alle vingers dragen, van pink tot wijsvinger, wat je maar wilt die dag, week of maand.

Betaalbaar. 18K gouden plating sieraden zien er fantastisch uit en zijn betaalbaar, dus je kunt er gemakkelijk je lades mee vullen. Dit soort beplating wekt de indruk van pure luxe, dus als je van echte gouden sieraden houdt, is dit misschien de perfecte keuze. Onze ''vintage gold'' geïnspireerde ringen zijn goedkoper dan de echte gouden ringen en geprijsd tussen € 45 - € 60.

Labradorite: Groen, blauw, geel en oranje zijn de kenmerkende kleuren van deze steen. Labradorite is een nuttige companion tijdens verandering, door kracht en doorzettingsvermogen te geven. Deze edelsteen geeft je kracht, rust, het neemt je negatieve gedachten weg en kalmeert je.

Pink Chalcedony: De Pink Chalcedony balanceert de energie van je geest en lichaam. Deze edelsteen geeft je zelfvertrouwen, zelfliefde, kalmte, bescherming en geeft je een veilig gevoel.

Red Garnet: The Garnet steen staat voor liefde. Deze edelsteen geeft je kracht, energie, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Het is de geboortesteen van januari.

Yellow Citrine: De Citrine steen is perfect voor een frisse start. Deze edelsteen geeft je energie, succes, geluk, zelfvertrouwen en bescherming. Het is de geboortesteen van november.

White Quartz: De White Quartz zuivert de negatieve energie. Deze edelsteen geeft je goede energie, kracht, stabiliteit, betere concentratie, hoop en moed. Het is de geboortesteen van april.

Seen on

@alacollection

@lizetgreve
@ellistenheuvel
@florinecmh
@dappermaentje